Stjerner fra Hollywood som spiller poker

Hollywood

Skuespillere er eksperter i å kontrollere de følelsene som de vil kommunisere til sine tilskuere. Mange skuespillere har derfor funnet andre måter å «tjene» på dette andre steder enn på scenen eller lerretet. Gode eksempler på dette er i pokerspill, hvor det er mange kjente skuespillere som har prøvd lykken, noen av dem er faktisk veldig gode, som for eksempel Tobey Maguire, Charlie Sheen, Ben Affleck og Matt Damon.

Noen liker nok å spille nettpoker også. Denne formen for poker krever bare en datamaskin – og mer viktig – er helt anonymt! Ikke alle skuespillere liker oppmerksomhet, og i hvert fall ikke hvis de har tilbøyelighet til å spille for mye eller er dårlige tapere.

Kjente skuespillere som spiller poker

Det er mange skuespillere, spesielt amerikanske, som bruker ferdighetene sine andre steder enn på scenen. Gode eksempler på dette, er :

Tobey Maguire

Tobey Maguire er en av de skuespillerne som har høstet mest oppmerksomhet for pokerspillingen. Hvem hadde vel trodd det, at spiderman-stjernen også spiller poker!? Og han er faktisk veldig god. Noen mener sågar, at Tobey er den beste pokerspilleren i Hollywood.

Jason Alexander

Jason Alexander er kanskje best kjent for å spille den noe forsmådde George i den evig populøre serien Seinfeld, men i det virkelige liv er han faktisk en engasjert pokerspiller. Det er en liste, som viser at han har holdt på i mange, mange år i hvert fall. Og om du lurte – Jason mener selv at George ville ha vært en forferdelig pokerspiller.

Charlie Sheen

Charlie Sheen er vel ikke helt overraskende på listen. Han har dog vært en flittig pokerspiller, og har etter sigende lagt opp. Han var faktisk så flittig det er på grensen til å være et problem. Noen tall viser, at han på høyden spilte for millioner per uke, noe som gikk på ekteskapet løs, sammen med alt det andre, men heldigvis for Charlie så er dette historie.

Matt Damon

Matt Damon, har ikke bare spilt i en veldig populær pokerfilm, «Rounders», men spiller også «på privaten».  Han er mest å se på veldedighetsturneringer og holder ellers pokerspillingen til et lystig lag sammen med venner. Kanskje ikke den mest profilerte når det kommer til å spille poker, men likeså fortjener han en plass her, på grunn av hva han har gjort for sporten med nevnte film.

Dette er en liten liste over kjente skuespillere, som spiller poker, men det finnes mange flere. I forbufarten kan vi nevne Ben Affleck, Jennifer Tiley, Kevin Hart og Aaron Paul. Er du heldig, så kan du dyste mot noen av de nevnte, og andre, både i landbaserte og online casino.